A jövőd nem játék

Ne bízd a véletlenre nyugdíjas éveidet. Itt az ideje felelősséget vállalni, és tenni a jövődért! Szakmai csapatunkkal a legkomplexebb szakmai tudásunk szerint segítünk neked személyre szabottan ingyenes konzultációnk keretein belül.

A PROBLÉMA...

Az emberek többsége egyáltalán nem gondol a jövőjére...

Itt az ideje ezeken a statisztikákon változtatni!

A legfontosabb tudnivalók!

Az alábbi feltételek szerint kezdhet el gondoskodni jövőjéről!

18 és 65 év között

A minimális időtartam 10 év

Ellenben a többi megtakarítási formával, itt a szerződéskötéskor meghatározott (jelenleg 65-év) öregségi nyugdíjkorhatár betöltésekor kapja meg a lejárati összeget.

Az általunk kínált komplex megoldással a nyugdíj biztosítása legalább 40%-os egészségkárosodás esetén is fennmarad, anyagi segítséget nyújt a legnehezebb időszakban,  kiegészíti az egészségkárosodás miatt kieső jövedelmet, valamint, a nyugdíjba vonuláskor nyugdíj szolgáltatást is teljesít.

Tőkegarantált vagy Befektetési egységekhez kötött? Forduljon bizalommal hozzánk, hogy egy ingyenes, kötetlen beszélgetés keretében javaslatot tegyünk Önnek a legoptimálisabb megoldásra.

További

Hasznos információk, amikről érdemes tudnia!

Ingyenes konzultációs megbeszélés

Segítünk céljai elérésében, bármiről is legyen szó. Ingyenes konzultációnk keretein belül felmérjük helyzetét, és megoldásokat keresünk problémáira.

JELENTKEZÉS

Ingyenes konzultációs megbeszélés

JELENTKEZÉS