Munkanélküliség és Keresőképtelenség Elleni Védelem

Figyelem! Ez a projektünk kizárólag olyan emberkenek szól, akik jelenleg rendelkeznek próbaidőn túli munkaviszonnyal. Kérjük, ha jelenleg nincs munkája, ne jelentkezzen konzultációra.

Szó szerint megmentette az életem ez a támogatás. A koronavírus miatt elveszítettem a munkámat, és nem tudtam volna fizetni a lakáshitelem. El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok!

Kővári Anna

Felhőtlen Biztonságérzet

Munkanélküliség és Keresőképtelenség Elleni Védelem

Friss kutatások alapján a magyar munkavállalók átlagosan 3.5%-a veszíti el váratlanul a munkáját vagy válik keresőképtelenné (pl. súlyos baleset vagy betegség) ÉVENTE. 

A koronavírus miatt ez a szám tavaly 4.4%-ra emelkedett, és az újabb hullámoknál szintén hasonló számok várhatóak. 

Felhőtlen Biztonságérzet

Munkanélküliség és Keresőképtelenség Elleni Védelem

Szó szerint megmentette az életem ez a biztosítás. A koronavírus miatt elveszítettem a munkámat, és nem tudtam volna fizetni a lakáshitelem. El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok!

Kővári Anna

Friss kutatások alapján a magyar munkavállalók átlagosan 5%-a veszíti el váratlanul a munkáját vagy válik keresőképtelenné (pl. súlyos baleset vagy betegség) ÉVENTE. 

A koronavírus miatt ez a szám tavaly 24%-ra emelkedett, és az újabb hullámoknál szintén hasonló számok várhatóak. 

A védelem Részletei

A munkanélküliség és keresőképtelenség elleni védelmet bárki igényelheti, aki 18 évnél idősebb, de 55 évnél fiatalabb, és szeretné biztonságban tudni magát abban az esetben, ha a koronavírus vagy egyéb okból elveszíti munkáját vagy keresőképtelenné válik.

Áttekintés

Az Ön fejében is bizonyára megfordult már, hogy mi lenne akkor, ha elveszítené munkáját és képtelenné válna családja eltartására, hitelei fizetésére.

Sajnos csak az elmúlt évben több százezer magyar állampolgár került váratlanul nagyon nehéz helyzetbe. Fontos azonban látni, hogy a koronavírus előtt is évente körülbelül 210.000 ember veszítette el munkáját váratlanul, és maradt jövedelem nélkül akár hónapokra.

ÖN MIT TENNE HA ILYEN HELYZETBE KERÜLNE?

A legtöbben sajnos ilyenkor el kell adják értéktárgyaikat, hogy pénzhez jussanak, és a rendkívül lassan megérkező (ha egyáltalán megérkezik) minimális állami támogatás megítéléséért imádkoznak minden este. Ezt nem mi találtuk ki, hanem ügyfeleink mondták.

Mi lenne ha azt mondanánk, hogy csupán havi néhány ezer forint befektetésével soha többé nem kell aggódnia ez miatt

 

Védelmi programunk Számszerűsítve

A Számaink Magukért Beszélnek

Több ezer elégedett ügyfelünk tanúsíthatja milyen jó érzés úgy dolgozni, hogy nem kell aggódni az miatt, hogy mi lesz, ha kirúgják, megbetegszik vagy netán felmond, mert nem bírja elviselni a munkakörülményeket.

1 %
Pozitív Elbírálás
1
Válaszható Csomag
1 -24
Védelem
1 +
Kifizetett Támogatás

Csomagajánlataink

Választható Csomagok

Választható csomagajánlatainkat úgy alkottuk meg, hogy az átlag magyar ember minden megélhetéshez szükséges költségét fedezni tudja a támogatás összegéből!

Alap Csomag

1000 Ft alapdíj + 3100 Ft / hó

Szuper Csomag

1000 Ft alapdíj + 4700 ft / hó

Szuper+ Csomag

1000 Ft alapdíj + 6200 Ft /hó

Ingyenes konzultáció

Segítünk céljai elérésében, bármiről is legyen szó. Ingyenes konzultációnk keretein belül felmérjük helyzetét, és megoldásokat keresünk problémáira.

JELENTKEZÉS