Beliond Group

A hitelezőt nem érdekli, ha valamiért nem tudja fizetni a hitelét! Pár hét alatt akár mindenét elveszítheti.

A legnagyobb hiba amit elkövethet, ha nem biztosítja be magát! 

Fő célunk az, hogy minden hitellel rendelkező embernek segítsünk minden irányból levédeni magát, hogy még csak véletlenül se lakoltathassák ki vagy szorongathassák meg ha nem tudja fizetni hitelét külső okok miatt, mint például a munkahely elvesztése, egyoldalú törlesztőrészlet emelés vagy baleset.

Tudta? Ha egy hitellel rendelkező emberrel valami történik, az egész hitelt egy összegben a családjára terhelik.

Ez nem csak halál esetén történhet meg. Keresőképtelenség, munkanélküliség vagy bármilyen egyéb ok miatti fizetésképtelenség esetén ugyanez az eljárás.

Ebben az esetben ha a családtagjai vagy Ön nem tudják letenni a követelt összeget, pár héten belül kilakoltatják szeretteit! 

Az elmúlt 4 évben több, mint 13.000 kilakoltatás történt a KSH adatai szerint!!!

Nem hiszi el? Az alábbi videón – mely csak egy a sok közül – látható, ahogy egy öreg urat a felesége halála után kegyetlen módon kilakoltatnak, mert nem tudta kifizetni a ráterhelt összeget. Elfordíthatja a fejét, ettől a valóság még nem változik.

Nap mint nap találkozunk ilyen esetekkel az interneten. ne feledje, Amikor ott a baj, akkor már késő!

Azt gondolja, hogy ez Önnel sosem történhet meg? Nos, senki sem szándékosan lesz hajléktalan, ezt elhiheti. Van aki a lottón nyer, van aki pedig ugyanekkora balszerencsével kerül egyik napról a másikra utcára az egész családjával együtt.

Egy pillanatban még minden rendben van, aztán valami elromlik vagy a gazdaságban (pl. 2008-as válság) vagy a magánéletben (pl. baleset, kirúgják stb.), és ott is a baj. 

Hagyja hogy segítsünk, hogy ez Önnel még csak véletlenül se történhessen meg!

Hajléktalan lettem, szállóban tartózkodom két lányommal. Kilakoltattak, elviselhetetlen fájdalmat éltem át, hogy a családomat, lakásomat mindenemet elveszítettem. Pszichiátriára kerültem, leszázalékoltak, 12 féle gyógyszert kell szednem. A jövedelmem mindössze 50.000 Ft, cukorbeteg is vagyok. Minden hónapban a szálló és a gyógyszereim 30.000 forint. A lányom anya otthonban van az anyjával. Megkérem a tisztességes jólelkű segítőkész embereket, esetleg általuk nélkülözhető bármilyen kis csekély összeget, vagy élelmiszert szívesen fogadnánk, hogy családomat segíteni, valamelyest támogatni tudjam…

Ingyenes konzultáció

(A férőhelyek száma limitált)

Segítünk céljai elérésében, bármiről is legyen szó. Ingyenes konzultációnk keretein belül felmérjük helyzetét, és megoldásokat keresünk problémáira.

JELENTKEZÉS