Babaváró kölcsön

Akár 10 millió forint szabadfelhasználású kölcsön gyermekvállalás előtt álló házaspároknak

Babaváró kölcsön

Akár 10 millió forint szabadfelhasználású kölcsön gyermekvállalás előtt álló házaspároknak

Babaváró kölcsön

Akár 10 millió forint szabadfelhasználású kölcsön gyermekvállalás előtt álló házaspároknak

Miért éri meg minket választani?

Ismerd meg Kata és Ákos siker sztoriját!

2019 januárjában ismertünk meg egy nagyon kedves és szorgalmas, egy gyermekes házaspárt. Teljes körű pénzügyi céltervezést hajtottunk végre őszinte együttműködéssel. Elmondták, hogy nagyon szeretnek együtt lakni a szüleikkel, de nagy vágyuk egy saját lakás, illetve a legjobb lenne egy kertes ház. 4-5 éves távlatban szerették volna az ingatlan vásárlást megvalósítani. Az adatok feldolgozása után jó hírrel álltunk eléjük. Már 400 ezer Ft önerővel, akár 40 millió Ft-os kertes ikerházat tudnak venni.

Az önerő összegyűjtése félévig tartott, az ingatlan megtalálása 3 hónapot vett igénybe és a komplett ügyintézést is 3 hónap alatt hoztuk tető alá. Egy év múlva már a saját kertes ikerházukban lakhattak. Elmondták, hogy maguk sem gondolták, hogy ez létre tud jönni, főleg egy év alatt.

Tapasztalatunk alapján mindezt bárki elérheti, de kizárólag a megfelelő szakmai támogatással!

Mik a kölcsön feltételei?

Akár 10 millió forint

A választható kölcsönösszeg akár 10 millió forint is lehet

Maximum 50.000 Ft havonta

A havi törlesztőrészlet nem lehet több 50.000 forintnál.

Bármire igényelhető

A szabadfelhasználású kölcsön bármire igényelhető

Kamatmentesség

A kölcsönvállalás már 1 gyermek születése esetén kamatmentes lesz

Akár teljes tartozáselenegedés

A 2. baba után a tartozás 30%-a, a 3. után a 100%-a elengedésre kerül.

Ingatlanfedezet nélküli

Az állam készfizető készsége miatt az ingatlanfedezet nem szükséges

Kedvező futamidő

A kölcsön futamideje 62-240 hónap lehet

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A CIB Babaváró Kölcsönt azok a házaspárok igényelhetik, akik megfelelnek a fentebb írt feltételeknek.

Ha a házaspárnak még nincs gyermeke, nem számít, hányadik házasságban élnek. Ha viszont a házaspár egyik vagy akár mindkét tagjának már van gyermeke, akkor a házastársak közül legalább az egyik félnek az első házasságában kell élnie (a megözvegyülés ez alól kivételt képez).

Igen, ha a későbbiekben örökbefogadott gyermek 2019. július 1-je után születik, és az örökbefogadást engedélyező határozat a kölcsönkérelem benyújtása   után válik véglegessé.

A vonatkozó jogszabály szerint leghamarabb 2019. július 1-től igényelhető a kölcsön, és a kölcsönszerződés 2022. december 31-ig köthető meg.

Maximum 10 millió Ft összegű kölcsön vehető fel, de a kapható kölcsönösszeg függ a házaspár havi jövedelmének mértékétől is.

A törlesztőrészlet a kamattámogatás időszaka alatt maximum havi 50 ezer Ft lehet, amely tartalmazza az állami kezességvállalás díját is (a fennálló tőketartozás évi 0,5%-ának egy hónapra eső részét).

 

A futamidő 62-240 hónap lehet, ezen belül szabadon választható figyelembevéve azt, hogy a havi törlesztőrészlet nem lehet több 50 ezer Ft-nál kezességvállalási díjjal együtt számolva.

 

Gyermekvállalás esetén már akár a terhesség 12. hete után jogosultak a támogatott személyek a törlesztés szüneteltetésére, illetve a fennmaradó tartozás egy részét vagy egészét elengedi az állam a következők szerint:

  • Az első gyermek esetében 3 évre a kölcsön törlesztése szünetel.
  • A második gyermek esetén szintén 3 évre szünetel a törlesztés, valamint a fennmaradó tőketartozás 30 százalékával megegyező összegű gyermekvállalási támogatásra jogosult az adós, amely a kölcsönből való előtörlesztés formájában kerül elszámolásra.
  • A harmadik gyermek után az adós a teljes hátralévő tartozással megegyező összegű gyermekvállalási támogatásra jogosult, amely szintén a kölcsönből való előtörlesztés formájában kerül elszámolásra.
 

Ingyenes konzultáció

(A férőhelyek száma limitált)

Segítünk céljai elérésében, bármiről is legyen szó. Ingyenes konzultációnk keretein belül felmérjük helyzetét, és megoldásokat keresünk problémáira.

JELENTKEZÉS